Černá karbon fólie 1m x 152cm

Kvalitní černá karbonová fólie. Velká textůra. Šíře fólie je  152 cm - délka fólie je dle Vašeho požadavku. Folie se vzduchovými kanálky. Celková tloušťka je 0,22 mm. Gramáž nosného papíru je 160. Nejedná se o tištěnou fólii. Tato fólie i na dotek působí jako skutečný karbon. Voděodolná fólie která odolá jak ručnímu mytí tak i mytí v automyčkách. Odolává UV záření. MQ-05Tblack1m
Cena je za 1bm folie v šíři 1,52m

Cena: 390 Kč /m
Cena bez DPH: 322,31 Kč
Dostupnost:
Skladem
Značka:
Katalogové číslo:
 AD001592 

Informace o produktu

Při odstaraňování fólie z auta Vám na laku nezůstane žádné lepidlo, lak bude v původním stavu.

Jedná se o vysoce kvalitní3D karbonovou fólii, která se stává po nahřátí super měkká a tvárná.

Díky své síle tvoří dokonalou ochranu před povětrnostními vlivy, kyselými dešti, UV zářením, pískem, větvemi, odlétajícími kamínky atd.

Bez ohledu na to, zda si potáhnete pouze část vozu, nebo si necháte potáhnout auto kompletně, tato úprava učiní Váš vůz jedinečný. 

Používá se na zakřivené plochy, nárazníky, komplikované otvory a tvary, velké plochy, motocykly, kola, nábytek (skríňky, dveře, stoly...),počítače, hifi sestavy, pro domácí dekorace.  

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.