Intercooler 550x230x65mm Jednostranný

Jednostranný intercooler s rozměry jádra: 550x230x65mm, má celkový rozměr: 660x230x65mm, průměr přívod/odvod 63mm, který stačí na sílu 350HP, testovaný do 5Bar. Má velmi výkonné jádro, tlusté stěny vyrobené z leštěného hliníku nejvyšší kvality, díky čemu je zaručena velká odolnost a trvanlivost, perfektní chlazení, a také velmi dobré proudění vzduchu (na rozdíl od intercoolerů z dodávkových automobilů naše intercoolery neucpávají trubku). Výborně nahradí sériové intercoolery a značně zlepší vlastnosti automobilu.Naše intercoolery byly testovány do 5 barů – dokonce tak vysoký tlak je žádným způsobem neovlivnil. Všechny intercoolery, které prodáváme, mají nové, mnohem výkonnější jádro druhého typu! Staré jádro, které je vidět vpravo, mělo velmi řídce rozmístěná žebra, a k tomu ještě pouze v jedné řadě (pokud jsme se dívali přes vstup byl vidět výstup), kvůli čemu špatně chladil – vzduch, který jím procházel, nepředával celé teplo. Intercoolery, které nabízíme na našich aukcích, mají mnohem hustší, střídavě sestavený radiátor, což zaručuje mnohem lepší chlazení! Kromě toho mají vnější žebra dodatečné naříznutí, což napomáhá ještě efektivnějšímu předávání tepla!

Cena: 3 837 Kč /ks
Cena bez DPH: 3 171,07 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD273340 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.