POZOR!! 18.4. a 19.4.2024 bude prodejna uzavřena, objednávky z eshopu budou postupně vyřizovány od 22.4.2024. Děkujeme za pochopení.

Sedačka SPARCO GRID-Q SKY

změna ceny dopravy

Závodní sedačka Sparco Grid-Q Sky
Tento model, vybavený stejnými vlastnostmi jako závodní sedadlo Sparco GRID Q, přesvědčí svým snadno ošetřovatelným potahem vyrobeným z robustní syntetické kůže. Technologie QRT (rychlá pryskyřice) - Díky novému procesu vyvinutému a patentovanému společností Sparco se podařilo snížit hmotnost sedadla na absolutní minimum při zachování vysoké úrovně pevnosti a stability.
Konstrukce je vyrobena technologií QRT (The Quick Resin Technology), díky níž je sedadlo při zachování maximální pevnosti velmi lehké.
Dále je sedadlo vybaveno odnímatelnými polštářky, které si může řidič libovolně uspořádat dle sebe. Tyto polštářky se připevňují pomocí suchého zipu.
Hmotnost cca 7,7kg
Verze z umělé kůže
FIA homologovaná
Boční montáž (SB): rozteč šroubů 290mm
Barva: černá
Konstrukce skořepiny: Laminát

Cena: 11 520 Kč /ks
Cena bez DPH: 9 520,66 Kč
Dostupnost:
Na objednání
Značka:
Sparco
Katalogové číslo:
 AD259853 

Informace o produktu

Technologie QRT, která byla vytvořena a vyvinuta v italských laboratořích, je založena na leteckých technologiích.
Tato inovativní metoda výroby je schopna vytvořit nejlehčí a nejodolnější sklolaminátové potahy sedadel na trhu, což zaručuje snížení hmotnosti o 30% ve srovnání se standardními sedadly!

Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.