Sestava boxu pedálu trojitého hlavního válce Wilwood 340-11299

Brzdový a spojkový pedál pro reverzní výkyv - popis produktu
Tato sestava pedálu s kyvným uložením kombinuje brzdový a spojkový pedál v jedné jednotce s hlavními válci v reverzní poloze uvnitř brány firewall. Je vybaven lehkým hliníkovým rámem a vysoce pevnými vyztuženými rameny pedálu s poměrem 6,25: 1 ve stylu I-Beam. Protiskluzové waflované pedálové podložky lze podle potřeby laterálně upravit podle preference nebo vůle řidiče. Vyvažovací tyč obsahuje pozitivní zarážku při každém úplném otočení, aby byla zachována poloha nastavení a povědomí řidiče. Systém uchycení čepu a vidlice poskytuje nejvyšší možný stupeň úhlu vychýlení pro provoz bez vázání v celém rozsahu pojezdu. Vyvažovací tyč lze uzamknout na místě pomocí přiložené matice nebo použít pomocí volitelného dálkového kabelu pro rychlé nastavení na trati. Tento pedál přijímá jakýkoli hlavní vývodový válec Wilwood se svislou montáží, který se objednává samostatně podle stylu a velikosti otvoru.
Typ pedálu:
Materiál - hliník
Povrchová úprava - černý E -kabát
Popis pedálu:
Mount Loc - Houpačka
Mount Facing - reverzní
Balance Bar - Ano
Délka montáže (palce) - 12,22
Poměr a délka pedálu:
Poměr pedálu 1 - 6,25 až 1
Poměr pedálu 2 - 6,25 až 1
Délka pedálu 1 (v) - 11,89
Délka pedálu 2 (v) - 11,89

Cena: 7 924 Kč /ks
Cena bez DPH: 6 548,76 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD300452 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.