Wilwood 340-12411 Sestava pedálu

Brzdový / spojkový a plynový pedál - popis produktu
Nová sestava pedálu Wilwood na podlahu má design trojitého pedálu brzdy / spojky / plynu. K dispozici jsou tři jednotlivé vyrobené ocelové pedály s protiskluzovými podložkami pro ovládání brzdy, spojky a plynu. Číslo dílu sestavy pedálu 340-12411 je pro vozy s předním motorem a zahrnuje klikou a spojkou sestavu plynového zvonu. Tato jednotka má hliníkový rám se silnými lehkými vyrobenými ocelovými rameny pedálů. Rám a ramena pedálu jsou opatřeny černou povrchovou úpravou e-coat pro ochranu a atraktivní vzhled. Součástí sestavy pedálu jsou také montážní čepy, vidlice a sestava vyvažovací tyče, která je navržena tak, aby poskytovala plynulé a přesné nastavení předpětí brzdového pedálu. Vyvažovací tyč lze nastavit a aretovat pomocí pojistné matice nebo připojit k dálkovému kabelu pro rychlé nastavení na trati. Sestava pedálu poskytuje jmenovitý poměr 5,25: 1.
Další rozměry pedálu
Montážní délka (palce) 11.40
Délka pedálu 1 (palce) 10,66
Délka pedálu 2 (palce) 10,66

Cena: 11 584 Kč /ks
Cena bez DPH: 9 573,55 Kč
Dostupnost:
skladem u dodavatele
Značka:
Katalogové číslo:
 AD300453 
Tyto webové stránky používají soubory cookies a další sledovací nástroje s cílem vylepšení uživatelského prostředí, zobrazení přizpůsobeného obsahu a reklam, analýzy návštěvnosti webových stránek a zjištění zdroje návštěvnosti. Více informací

Zprostředkovávají základní funkčnost stránky, web bez nich nemůže fungovat.

Počítají návštěvnost webu a sběrem anonymních statistik umožňují provozovateli lépe pochopit své návštěvníky a stránky tak neustále vylepšovat.

Shromažďují informace pro lepší přizpůsobení reklamy vašim zájmům, a to na těchto webových stránkách i mimo ně.